Årsmøde

Klubbens årsmøde afholdes i forlængelse af vores årlige generalforsamling, der finder sted i efteråret i henhold til vedtægterne. Til årsmødet har vi besøg af en eller flere gæster med relation til grandprix-verdenen, der fortæller om deres oplevelser med Melodi Grand Prix og/eller spiller en intimkoncert for os. I de seneste år har vi haft besøg af blandt andre Birthe Wilke, Birthe Kjær, Anne Gadegaard, Hera Björk, Valentina Monetta, Chiara, Suzy, Emmelie de Forest og Jørgen de Mylius.

Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag 29. oktober på Radar i Aarhus, med optrædender af Keld & Hilda, Michał Szpak, MIHAI, Charlotte Perelli, MIHAI og DQ.

Årsmøde 2017 bliver afholdt lørdag den 4. november på Radar i Aarhus. Sæt allerede nu kryds i kalenderen...

Fanmøder

Klubben afvikler 3 årlige fanmøder (på Fyn, i Jylland og i København), hvor vi hygger, quizzer og ser gamle grandprix'er. I 2017 er der foreløbig planlagt fanmøde 21. januar i Vejle og 11. marts i Karise. Flere oplysninger bliver sendt ud til alle medlemmer i vores nyhedsbrev, når vi nærmer os.

OGAE-medlemskort

Som medlem af MelodiGrandPrixFans.dk kan du få et OGAE-medlemskort, der administreres af OGAE-netværket. OGAE-medlemskortet giver typisk en række fordele i forbindelse med afholdelse af Eurovision Song Contest. Hvilke fordele er forskelligt fra år til år. Man kan bestille medlemskortet én gang om året, som regel i løbet af efteråret - hvornår og hvordan vil blive meddelt i nyhedsbrevet.

Billetter

Medlemmer af MelodiGrandPrixFans.dk har mulighed for at købe nogle af de bedste billetter til både det danske Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest. Oplysning om bestilling af billetter udsendes til medlemmerne i vores nyhedsbrev.

Eurovision Song Contest 2017

Bestyrelsen har drøftet kriterierne for tildeling af billetpakker til Eurovision Song Contesr 2017 i Kyiv, da vi ikke kunne tilbyde alle interesserede medlemmer en billetpakke til Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm. Endvidere har vi oplevet et fald i antal af medlemmer, hvilket kan betyde, at vores andel af det samlede antal billetpakker risikerer at falde.

På denne baggrund har bestyrelsen besluttet, at personer, som var medlemmer af MelodiGrandPrixFans.dk pr. 31. august 2016 vil have førsteprioritet ved tildelingen af billetpakker til Eurovision Song Contest 2017 i Kyiv.

Medlemsblad

Som medlem modtager du vores medlemsblad DOUZE POINTS tre gange årligt. Med jævne mellemrum modtager du også vores nyhedsbrev med information om, hvad der rører sig i klubben.

Du har mulighed for at få tilsendt det internationale medlemsblad EuroSong News, der udkommer én gang om året. Bladet koster dog et lille beløb hver gang.

Musik, CD'er og DVD'er

Du kan via klubben købe en masse grandprix-musik, der af og til kan være af sjælden karakter. Klubben har et stort CD- og DVD-lager med sange fra de nationale og internationale finaler.

Derudover skaffer vi af og til musik hjem fra tidligere grandprix-deltagere.

Konkurrencer

Medlemmer af MelodiGrandPrixFans.dk kan deltage i de internationale fankonkurrencer OGAE Second Chance Contest og OGAE Song Contest.

Kontingent

Prisen for medlemsskab er 300 kr. om året. Ekstra medlemmer af samme husstand koster 150 kr. per person.